Suuushiii

IDAG GICK JAG UT ETTAN! Stor_chey typ. Och jag fick veta att jag klarade nationella i Matte B, huhu jag är glad. Efter det så gick jag, Hanna, Ylva, Josefin och Melanie och åt:

SUSHIIII! Velat smaka det i åratal men inte gjort det, men nu gjorde jag det, och jag gillade det. Var exakt dom sakerna som finns på bilden! Fast jag åt bara hälften av varje del för jag delade med Ylva. Men det var gott osv, ska lätt äta det igen, även fast det var dyrt.

Igår + Idag

Igår var jag med pappa på stan och jag köpte två assnygga t-shirts, hihi. Sedan köpte vi milkshakes från McDonalds och satte oss på en bänk i solen, it was awesome. Fast två killar hade parkerat sina cyklar framför bänken vi satt på och när dom kom för att låsa upp cyklarna råkade den ena killen välta sin cykel RAKT PÅ MIG där jag satt med min milkshake. Fick styret rakt på revbenen och resten på benet och ba UGHHHH. Haha men det gick väl braaa ändå. Oh, var inne på Åhlens och kollade efter kjolen för femtioelfte gången men ney ney dom ska bara ha den i Medium och Large och dom ska inte beställa in någon Small. Mhm.
På kvällen fick jag veta att pappa beställt L'oréal Nature Douceur D'huiles Schampo till mig! ÅÅHH GLAD. Det innehåller typ bara naturliga saker och är asbra för håret <3



Idag så var jag i skolan och fick veta att jag klarat G i spanskan! WOOO! Är fett glad, var inte säker på att jag skulle få det. Men Jag fick G på alla delar av nationella provet utom muntliga som jag fick VG på (!!!) Jag är bäst osv. Efter skolan gick jag in på H&M för att kolla en sista gång om dom hade något jag kunde ha på mig på avslutningen, det hade dom inte men jag hittade något annat helt WÜNDERBART. Denna:

Nu ska jag käka och sedan ska jag iväg till min brorsas avslutningsgrej. Puh.


Ihopsydd

GUD VAD SJUKT!
Läste nyss en tråd som började såhär:

"Vi tittade på film igår om en berättelse där en tjej blev könsstympad, jag visste inte vad det var och jag frågade mamma. Hon berättade vad det var för nåt och jag frågade om hon var det. Hon sa att ja det var hon, och även alla hennes systrar blev det. När jag frågade henne om jag också var det låtsades hon att hon inte hörde mig. Nu vill jag veta hur kan jag vet om jag är det? Jag vill inte gå till någon gynekolog."

Läste vidare i tråden och efter ett tag gick OP trots allt till gynekolog och fick veta att hon verkligen var könsstympad. Hon var alltså ihopsydd där nere så att bara ett extremt litet hål var öppet så hon kunde få mens. Detta gör dom alltså på småbarn för att sedan när de blir bortgifta och har sex för första gången ska dessa stygn rivas upp så att tjejen ska blöda massor för att "mannen ska veta att hon var oskuld". Asså jag får ont av att bara LÄSA DET. Det är så jävla sjukt, hur kan sånt här fortfarande finnas? Läste också att 97% av kvinnorna i Egypten blir könsstympade.

Har knappt ord för detta! Hur kan sådant här fortfarande finnas? Kan knappt tänka mig smärtan av det, och det lär ju knappast läka ihop fint sedan heller.
Allt jag kan säga är att världen suger.

Länk till tråden

I'm bored


ROOOMPAAH


Fapfapfapfap

 

Min pojkvän är s-n-y-g-g


och jag älskar honom mest av allt <3


RSS 2.0